Bedrijfsnaam: Brandware
Adres: Oudeschans 83
1011KW Amsterdam
020 – 369 01 84
Website http://brandware.eu/

Bedrijfsprofiel Brandware

Brandware is opgericht in 2012 en is een Nederlands bedrijf welke ondersteuning geeft aan merken en bureaus met een gebruiksvriendelijk, eenvoudig te implementeren en kosteneffectieve Brand Management software. We hebben een toegewijd internationaal team van consultants, ontwikkelaars en ontwerpers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de creatieve hoofdstad van Nederland; Amsterdam.

Door te werken in projectteams voor meerdere merken en bureaus werden we geconfronteerd met verrassende complexe, tijdrovende en dure Brand Management software-implementaties. We merkten een groeiende behoefte voor andere soort oplossingen en zijn van mening, dat Brand Management software gemakkelijk te begrijpen moet zijn , efficiënter is en betaalbaar. Dus zonder een heel pakket van verplichte functies die u niet echt nodig hebt. Zonder dure en tijdrovende workshops om de software te kunnen begrijpen.

Zonder een complexe en langdurige implementaties en zelfs zonder een eenmalige investering. Laten we het simpel en betaalbaar houden.

Producten

  • Brandware Business Edition
  • Brandware Enterprise Edition

Installaties